En del av Tyresö Slott & Park

Välkommen härliga höst!

Vi gläds åt höstens alla varma färger. Orange, spektrumets hetaste nyans blandas med det intensiva röda och gula tillsammans med kontrastfärger som mättat vinröd och purpur. Säsongens final och skördetid!

Ta vara på de soliga dagarna med lövverkets sprakande toner. Ge dig tid att vara ute i trädgården, med en filt och en kopp te, eller grilla med barnen.

September är månaden då det finns ny energi för projekt i trädgården. En tid av förberedelser, planering och plantering för kommande säsong och framtid. Med varm mark och sval luft är hösten en utmärkt tid för plantering! När växtkraften avtagit kan plantan ägna all kraft till att utvecka rotsystemet innan vintern kommer. 

I plantskolan har vi 30% rabatt på alla vintergröna buskar och träd och sensommarpriser på utvalda perenner. Gäller så långt vårt lager räcker, dock ej på beställningsvaror.

Torget prunkar i den vackraste höstfägring. Dessa växter är anpassade till höstens svalare klimat och tål också en köldknäpp inpå höstvintern. Dekorera entrén, terassen, trappan, balkongen med fina höstarrangemang.

Varmt välkommen till oss!

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv