En del av Tyresö Slott & Park

Nu är vi igång igen och tar första stegen in i trädgårdssäsong 2018.

Hyllorna är dammade och påfylldna med många nyheter. Vi har ett brett sortiment av utvalda kvalitetsfröer från Impecta. Såjord, krukor och mindrivhus där du kan förkultivera. Smarta Micro Leaf-boxar av hårdplast i diskret design för odling av gröna blad inomhus året runt.
Det är hög tid för omplantering av krukväxter. Växter som har det för trångt i sina krukor planterar du om i närmast större krukstorlek. Det lönar sig att plantera i jord av bra kvalitet. Börja gödsla inomhusväxterna igen. En halv dos och något längre intervaller till en början. Så här i vinterkylan kan det kännas långt till våren. Våra vackra närodlade vårlökar piggar upp. Att följa utvecklingen från en kruka hemma vid köksbordet är en fröjd.

Varmt välkommen!

Senaste inlägg

Bloggarkiv