En del av Tyresö Slott & Park

En favorit för färskkonsumtion.

Impeca 97930 aubergin blanche ronde ..

Nyhet bland våra fröer i år
Solanum melongena
AUBERGIN 'Blanche Ronde á Oeuf'

Kompakta plantor med vita, äggformade, ca 8 cm långa, tunnskaliga frukter med mild, god smak. Används bl.a. färsk i sallader, mycket god att ugnsbaka eller woka. Tidig och snabbväxande för växthus och varma utelägen. En favorit för färskkonsumtion.

Odling från frö:
Förkultiveras inomhus i såjord vid ca 25 grader, ljust och svalare efter groning. Täck sådden med klar plast försedd med lufthål. Toppa plantorna vid 25 cm höjd och låt 2-4 sidoskott växa upp. Utplanteras efter avhärdning när frostrisken är över. Odlas i växthus eller på varmt utomhusläge.

Vi ses på säsongsöppningen 4 mars!

Senaste inlägg

Bloggarkiv