En del av Tyresö Slott & Park
loading...

Kom och njut av vår fantastiska miljö här på Tyresö Handelsträdgård i Tyresö slottspark.

Förnya med en växt hemma eller varför inte passa på att få hjälp med vad som passar i just din trädgård eller på din balkong. Helhetslösning eller delprojekt.

Under april-november är vår välsorterade och välfyllda plantskola öppen. Här finns bla Säve och Ombergs plantskolas unika sortiment. Vi arbetar med flera duktiga plantskolister till vårt busksortiment.

Under växtsäsongen tar vi gärna emot beställningar och får veckovis leveranser från våra oldlare. Detta gör att vi kan erbjuda ett näst intill obegränsat sortiment av såväl mängder, storlekar och sorter för leverans mellan 1-3 veckor. Färdiga häckar, fullvuxna träd och solitärbuskar.

Växtvalet kan ske impulsivt med något man ser och förälskar sig i på stunden eller genom noggrant planerande. Behöver ni hjälp med växtval så finns trädgårdsingenörer/trädgårdsmästare på plats i planskolan. 
Vi hjälper till med rådgivning,  trädgårdsanläggning och skötsel. Under vinterperioden erbjuder vi snöröjning och halkbekämpning både till företag och privatpersoner.

I trädgårdsbutiken hittar du även ett stort sortiment av trädgårdstillbehör bla jord, näring, krukväxter, inredningsdetaljer och övriga tillbehör till din trädgård och balkong.

Under mars - augusti är vårt stora växthus "8.an" fyllt med säsongens 1-åriga sommarblommor.

Tyresö Handelsträdgård har 3 års giltighetstid på presentkort och i 1 års tidsgräns alls på tillgodokvitton och bonuscheckar.


Hoppas vi ses!

Trädgårdsbutiken
butiken@tyresohandelstradgard.se
08-770 04 39
 

Plantskolan - perenner, buskar och träd
plantskolan@tyresohandelstradgard.se
070-284 32 09


Hitta hit